Mijn bedrijf

Ik ben Manuel Nieuwdorp en ben al meer dan 17 jaar werkzaam in de motorbranche. Door de jaren heen zag ik dat er steeds meer vraag was naar het poetsen van motoren. Dus heb ik de stap ondernomen om een motor poetsbedrijf te beginnen. Want zeg nu zelf, het rijdt toch ook veel lekkerder op een schone motor dan een vieze motor?

In autowereld is het de normaalste zaak dat je met je bolide naar een auto poetsbedrijf gaat, om hem eens lekker te laten glimmen, of hem in showroomstaat te laten brengen voordat hij in de showroom komt. Echter in de motorwereld is dit nog niet zo.

Dus, heeft u de hele zomer lekker gereden en wilt u de motor gepoetst weer in de stalling zetten, of wilt u uw motor gewoon eens lekker laten verwennen ?

Dan bent u bij Motor Poetsbedrijf Alkmaar aan het juiste adres.

Maar wat dacht u van het doorrijden in de winter? Dan heeft uw motor natuurlijk wel de juiste bescherming nodig i.v.m. de pekel.

Door een vooraf met u afgesproken bedrag, wordt uw motor eens lekker onder handen genomen, waarbij het motorblok, de velgen/spaken, het frame, kuip, lak en kunststof delen, alle chroom, RvS, titanium en aluminium onderdelen weer zoveel mogelijk in showroomstaat worden gebracht.

Ook het laten poedercoaten van uw motor onderdelen is bij mij mogelijk.

Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik de volledige aandacht aan uw motorfiets kan schenken en optimale kwaliteit kan leveren.

Neem voor vragen of vrijblijvende informatie contact met mij op.

met vriendelijke groet,
Motor Poetsbedrijf Alkmaar.

 

 

© 2021 Motor Poetsbedrijf Alkmaar | Disclaimer