Wassen poetsen

Grondig wassen en poetsen van uw motor

Voordat ik aan de motor ga beginnen hebben we samen om de motor heen gelopen om dan daarna te bespreken wat de wensen zijn en de kosten. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Wat zijn de werkzaamheden voor het wassen en poetsen van uw motor ?

Als eerste haal ik alle onderdelen er af die makkelijk zijn te demonteren zijn zoals het zadel, windscherm, zijdeksels en koffers ( indien aanwezig ) om tijdens het wassen overal goed bij te kunnen.

Vervolgens spoel ik eerst de motor af met de tuinslang (niet met de hoge drukspuit) om alle losse vuildeeltjes te verwijderen. Daarna maak ik een warm sopje en spuit ik de motor in met een motorwas. Vervolgens ga ik hem wassen met spons en verschilende borstels. Als de motor dan schoon is spoel ik hem na met water om alle zeepresten er af te spoelen. Dit doe ik vervolgens ook met de losse onderdelen.

Na het drogen van alle onderdelen, wordt de motor gepoetst. Hiervoor gebruik ik verschilende poetsmiddellen zoals: lakpoets, chroompoets, aluminiumpoets en bescherming voor alle plasticdelen. Ook het motorblok krijgt een beschermbehandeling. Ik smeer alle scharnierende onderdelen na het wassen en natuurlijk wordt de ketting weer netjes ingevet.

prijs : vanaf € 150

Wassen poetsen

© 2021 Motor Poetsbedrijf Alkmaar | Disclaimer